A Shaq-Fu: A Legend Reborn bejelentése nem igazán rengette meg a gamer-világot: a program elkészüléséhez összekalapozandó, nevetségesen soknak tűnő 450.000 dollár csak nem akar összegyűlni, és bár az Indie Go-Go kampányból 24 nap hátravan, a tény, miszerint még 150 ezer dolcsi sem jött össze eddig, nem vetít előre túl fényes jövőt a neves kosaras brawlerje számára.

Pedig a fejlesztésért felelős Big Deez Productions minden megoróbál, hogy bevonzza a rajongókat: most például bejelentették, hogy a 450.000 dollár összegyűlése ellenében egyből kiadják a Shaq-Fu: A Legend Rebornt Xbox 360-ra, PS3-ra, Xbox One-ra és PS4-re, sőt, még Wii U-ra is! Mindez viszont bennünket, PC-s játékosokat egyáltalán nem érint, ugyanis a csapat beadta a derekát, és a legutóbbi sajtóanyagban megerősítette: akkor is megjelenik a PC-s Shaq-Fu: A Legend Reborn, hogy ha nem gyűlik össze a remélt vagyon.

Shaq hangját, arcát, sőt, mozgását adja a Shaq-Fu: A Legend Rebornhoz, és ha valaki elég pénzt fizet a játékért, még vacsorázni is hajlandó az adakozó kedvű rajongókkal. Na, meg videókban szerepel, merchanise-cuccokat készíttet és szignál, meg minden efféle jófej dolgot bevállal. És hogy a játék jobb lehet-e hírhedt elődjénél? Mindenképp: azért egy bunyós akciójátékot, ami nem veszi komolyan magát, csak nem szúr el egy tapasztalt arcokból álló csapat.

A Shaq-Fu: A Legend Reborn megszületése érdekében itt lehet pénzt ajánlani.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!