Brian Bloom, aki a Wolfenstein: The New Orderben és annak kiegészítőjében, az Old Bloodban szólaltatta meg B.J. Blazkowiczet (legközelebb pedig a Call of Duty: Infinite Warfare-ban fogja a főszerepet alakítani) a TwoLeftSticksnek nyilatkozta a következőket:

„Ha megnézed a Bethesda 2016-os E3-as felhozatalát, akkor láthatsz egy címet, amit igazán király módon hintettünk el. Kicsit felcsigázta a kedélyeket. Egy apró, DOS parancssorról van szó, ami címeket listázott. Talán az egyik címen dolgozunk, miközben mi beszélgetünk.”

Nos, ha visszatekerünk júniusra, eszünkbe juthat, hogy a Bethesda prezentációja alatt, közvetlen a Quake Champions bemutatása előtt valóban megjelent egy DOS parancssor, egész pontosan ez:

wolfenstein-new-colossus.jpg

Valóban az id korábbi játékainak címeit olvashatjuk, mellettük a megjelenési dátummal. Kivéve egyet: New Colossus. Az új cím, mellette pedig még nem szerepelt ott a dátum. Bloom erre célzott, és hát, ha B.J. Blazkowicz mondja, hogy ezen dolgoznak, akkor az tényleg az új Wolfenstein lehet.