Furcsa fétise lehet Eduard Bulashov úrnak, aki a hamarosan megjelenő Bloody Boobs című játék fejlesztője és kiadója is egyben. Na nem a hiányos öltözetű hölgyek ellen vagyunk, csupán nehéz napirendre térni remekműve fölött.

A játékban egy emberáldozatként felkínált, alkalomhoz illően lenge ruházatú hölgyet irányíthatunk, vagy éppenséggel az őt felfalni akaró szörny bundájába (?) is bújhatunk. Sőt, akár legjobb barátainkkal is nekivághatunk a kalandnak, amelyben valahogy túl kell élni és ki kell menteni... a, khm... szóval az ikreket, lehetőleg magunkkal együtt, természetesen. Talán. Merthogy a játék leírásában a realisztikus mell-. és fenékfizika amúgy roppant csábító ígéretén túl nem sok mindent találunk, a részletes karakteralkotás és a lopakodásra alapozó játékmenet önmagában nem sokat árul el, de biztos ennek is meg lesz a piaca. Inkább nézzétek meg a trailert, és döntsétek el, jó-e ez nekünk.

Ha figyeltél, az első két másodpercben már egy falloszt is villantottak a képedbe, bizony. Jó játék lesz ez. Csak lenne már január 27.