• Az Ultimate Vault Hunter Mode ingyenes lesz
  • December 11-én jön Xbox 360-ra
  • December 16-án jelenik meg PC-re és Plastation 3-ra
  • Nehezebb lesz benne megölni az ellenfeleket
  • Viszont jobb cuccokat dobálnak majd el

Mint ismeretes, december 17-én megérkezik a Borderlands: The Pre-Sequel második DLC-je, a cifra nevű Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack: The Holodome Onslaught. De emellé jön egy ingyenes frissítés is, ez lesz az Ultimate Vault Hunter Mode.

Ez a frissítést bármilyen karakterrel feloldható, ha befejeztük a sztoriküldetéseket a True Vault Hunter Mode-ban, és elértük az ötvenes szintet. Emellett bármikor, bármennyiszer lenullázhatjuk előrehaladásunkat a főmenüben. Ezeken túl az ellenségek is megerősödnek picit, ha belépünk e módba. Az átlagos ellenfelek 1,5-ször több életerővel és pajzzsal lesznek megáldva, a badass ellenségek életereje 2,5-szörösére, a pajzsuk 3,5-szörösére növekszik. A kinyúlt ellenfelek nagyobb valószínűséggel fognak lőszert hullajtani, ráadásul a belőlük és a ládákból kipotyogó dolgok is jobbak lesznek, mint korábban. Végezetül az elementálfegyverek is jobban fognak üzemelni.

Az Ultimate Vault Hunter Mode-ot az Xbox 360-tulajdonosok már december 11-én kipróbálhatják, míg a PC és a Playstation 3 elkötelezettjeinek várniuk kell 16-áig.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!