• Az eddig befutott vélemények szerint az Assassin’s Creed: Unity nagyon rosszul fut
  • PS4 és Xbox One konzolon rendszeresen 30 alá megy az fps
  • A program akadozik, szaggat
  • PC-n sem az igazi a teljesítmény
  • Nem mindenki találkozott ezekkel a problémákkal

Magyarországon majd csak november 14-én fog megjelenni az Assassin’s Creed: Unity, külföldön azonban már kapható a játék, a felhasználók pedig arról számoltak be, hogy minden platformon nagyon rossz a játék teljesítménye.

A tulajok arról panaszkodnak, hogy bizonyos helyzetekben bőven 30 fps alá megy a képkockafrissítés, akadozik, szaggat a játék, és sok buggal is lehet találkozni. A PS4 subredditen olvasottak alapján a Sony konzolján a legsúlyosabb a helyzet, de a NeoGAF idevágó topikjában is vannak, akik erős gépeikkel teljesítményproblémákba ütköztek, és persze az Xbox One subredditen is találni egy élénk beszélgetést ebben a témában.

Meg kell azonban jegyezni, hogy nem mindenki futott bele az említett problémákba, vannak, akik több óra után sem tapasztaltak lassulást, illetve időközben konzolon már meg is jelent egy-egy patch, ami elméletben javít a játék működésén, bár ennek hatásosságáról eddig nem olvastunk visszajelzést. Reméljük, hogy az európai premierre már minden rendben lesz.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!