• Vérgőzös előzetest kapitt a Thanksgiving
  • Eli Roth kamu előzetesen alapuló slasher horrorja
  • Amelyben hentparádévá alakul a hálaadás
  • November 17-én debütál a mozikban

Quentin Tarantino és Robert Rodriguez Grindhouse duója (Halálbiztos, Terrorbolygó) nem csupán az örült jelenetek miatt maradt emlékezetes, hiszen a filmek elején látható kamu előzetesek is sok embernek ragadták meg a fantáziáját. Főként ugyebár Rodrigueznek, mivel a Danny Trejo által alakított Machete például két ízben is visszatért (persze nem pötyögni), hamarosan pedig újabb képsorok költöznek a vászonra egészestés film formájában. Ahogy arról már írtunk év elején, Eli Roth (Kopp-kopp, Motel, Kabinláz) hozza tető alá a Thanksgiving nevű slasher horrort, amelyben egy valódi hentparádévá alakul az amerikaiak szeretett ünnepe, ebből ad egy kis ízelítőt az alant látható előzetes.

Patrick Dempsey és Addison Rae főszereplésével készült mozi története szerint egy fekete péntek során történt tragédia után egy hálaadás által inspirált gyilkos kezdi el terrorizálni Plymouth (innen származik a címadó ünnep) lakóit, méghozzá elég brutális módokon – például úgy, hogy a hűtőkamra ajtajához nyomja valaki arcát. A Thanksgiving forgatókönyvét Roth mellett Jeff Rendell írta, a film pedig november 17-én debütál a mozikban – legalábbis az Egyesült Államokban.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.