• Call of Duty: Advanced Warfare megjelenés: 2014. november 4.
  • Exo Survival néven lesz kooperatív mód
  • 4 fő, vagy kétfős osztottképernyős megoldás
  • A multiplayer pályákon megy a harc
  • Hasonló a hordamódhoz

A Call of Duty: Advanced Warfare a single-player kampány és a multiplayer mód mellett tartalmazni fog egy kooperatív lehetőséget is, ami nagy vonalakban hasonló a hordamódhoz, vagyis a játékosoknak egy arénában kell minél tovább helytállniuk a hullámokban támadó ellenfelekkel szemben.

Az Exo Survival maximum négy játékosnak biztosít szórakozást (van kétfős osztottképernyős mód), akik a multiplayer pályákon néznek szembe a gonoszokkal, de furcsamód csak három, a maguk erősségeivel és hátrányaival rendelkező kaszt (Light, Heavy, Specialist) áll rendelkezésre.

A meccsek körökből állnak, s minden egyes kör addig tart, ameddig az összes ellenféllel le nem számoltunk. A körök végén lehetőségünk van fejleszteni a fegyvereinket és felszereléseinket, majd folytatódik a móka. Minden tizedik kör alkalmából a gyilkolás mellett kapunk egy megbízást, amit ha sikerült teljesíteni, jutalom üti a markunkat extra fejlesztési pontok formájában, de, ha nem, akkor büntetésben részesülünk, ami több, keményebb ellenfelet jelent.

A teljesített körök függvényében kapunk hozzáférést a többi pályához, amelyek négy csoportra oszthatók -- 35 kör átvészelése után jutunk el a kettes számú csoportig, 100 kör pedig a negyedik csoporttal jutalmaz.