• A Call of Duty: Black Ops Cold War természetesen zombimóddal érkezik
  • Ami erősen átalakult az eddigiekhez képest
  • És most megkapta az első trailerét

A Call of Duty: Black Ops Cold War zombimódjáról eddig nem sok szó esett, most azonban ez alaposan megváltozott. A Treyarch még múlt héten kezdte el húzni az agyunkat a játékmóddal, ma pedig, hétfői ígéretüknek megfelelően, elő is álltak az első részletekkel.

call-of-duty-black-ops-cold-war-zombies-02.jpg

A legfontosabb, hogy a Cold War Zombies az alapoktól kezdi újraépíteni a zombimódot, új karakterekkel, új sztorival és új idővonallal. A fejlesztők elárulták, hogy ezúttal egy titkos CIA csapat kalandjait követhetjük majd nyomon, akiket Weaver vezetésével nyomoznak különféle anomáliák után, és akik rövid úton az élőholtak gyűrűjében találják magukat.

A játékmenet alapjai nem változnak: a zombik ugyanúgy hullámokban támadnak majd, és megmaradnak a feloldható fegyverek, erősítések és Mystery Boxok is. Ráadásul ezúttal nem kell feltétlen pisztollyal kezdenünk, ugyanis a multiban használt felszerelésünket is vihetjük magunkkal. Ha pedig megszorulnánk, nem biztos, hogy meg is halunk: hívhatunk egy helikoptert, hogy kimentsen minket, de ehhez túl kell még élnünk pár különösen kemény élőholt hullámot is. Ami pedig a további támogatást illeti, az a fejlesztők szerint teljesen ingyenes lesz, így mindenki bátran belevetheti majd magát a zombimód kihívásaiba.