A Call of Duty: Ghosts multiplayer módja több ponton is változik az elődökhöz képest, az egyik legnagyobb újdonság pedig mindenképpen az osztagok bevezetése. Ennek során kedvünk szerint láthatjuk el felszerelésekkel és képességeikkel az emberkéinket, majd pedig az általunk tökéletesnek vélt csapatot élesben is próbára tehetjük valamelyik új multiplayer módban.

Az osztagok számára kitalált Squads felhozatalában négy játékmód vár ránk, ezek pedig változatos kihívásokat hoznak majd: az egyikben például egy rivális játékos gép által irányított csapatával kell szembenéznünk, a szintén MI-osztagunkkal az oldalunkon, egy másik módban viszont valódi emberek segítségével a túlélésért játszunk a hordamódban; a csapat igyekezett minden lehetőséget kimeríteni, s papíron valóban jól hangzik a Squads.

Az Infinity Ward a Call of Duty: Ghosts friss videójában most részletesen is bemutatja a Squads mód lehetőségeit, külön kitérve az egyes meccstípusokra, s arra, hogyan viselkednek majd az NPC csapattársaink.