Annyit biztosan tudunk, hogy idén is készül egy Call of Duty, és az is fix, hogy az Infinity Ward van megint soron, sőt, még azt is elég jó bizonyossággal kijelenthetjük, hogy valamikor október-november környékén lesz a megjelenés. Na de más? 

Nos, csak a pletykákra támaszkodhatunk, ezek szerint pedig az idén esedékes Call of Duty nem vacakol a közeli és a kicsit távolabbi jövő bemutatásával, és egyenesen egy sci-fi világot tár elénk, ahol már az űrharcok is mindennaposak.

Ezt a pletykák terén általában megbízható Shinobi nevű illető árulta el, amit egy másik, független forrás is alátámasztott, így valószínűleg hiteles információkkal állunk szemben, ehhez pedig hozzájött most egy szivárgás, miszerint a sci-fi körítéssel összecsengő neve lesz a játéknak.

CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE

Ez a cím tűnt fel a PlayStation Store Trending szekciójában, de természetesen más információt nem kaptunk, csak egy teljesen üres képernyőt, ha a címre kattintunk. Ez persze magában hordozza azt a halvány lehetőséget, hogy valamilyen tévedésről van szó, de jó eséllyel ez lesz a végleges elnevezés. Lehet ízlelgetni.

call-of-duty-infinite-warfare.jpg