A Call of Duty: Modern Warfare Remastered multiplayer része kipróbálható volt a Call of Duty: Experience 2016-on. A rendezvény során természetesen rengeteg rajongói kérdés merült fel, és szerencsére a válaszok sem maradtak el.

A Raven csapatának vezető tervezője (Amos Hodge) válaszolt a játékosokat foglalkoztató kérdésekre. Elmondta,  hogy a Remastered kiadásban is visszatér az eredeti játék klasszikus multiplayer módjaiban hallható bemondó. Valamint a Barrett, a Desert Eagle, az RPD, és az M40A3 fegyverek hangjai át lettek dolgozva, hogy realisztikusabb hatást keltsenek.

Az eredeti játék kiadásakor elérhető playlisteket a felújított változat is tartalmazza, valamint érkeznek hozzá újak is. A privát mérkőzések során minden feloldható jutalom a kezdetektől elérhető lesz. Valamint a mozgás megfelelő kiismerésében rejlő taktikai lehetőségek (ilyen például a Strafe Jumping) is megmaradnak.

Az eddigi információk alapján, a Remastered változat nem tervezi elriasztani az eredeti epizód rajongóit, inkább csak apróbb finomításokkal, továbbá némi kicsinosítással kívánja visszahozni a Modern Warfare szériát a köztudatba.

A Call of Duty: Modern Warfare Remastered a Call of Duty: Infinite Warfare Legacy, Digital Legacy, Digital Deluxe és Legacy Pro kiadásaihoz csomagolva érkezik, de talán külön is megvásárolhatjuk majd.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!