A Call of Durty-sorozat egyik, ha nem a legjobb része a negyedik epizód, a Modern Warfare. A felújított változatról már korábban pusmogtak, és nyugodtan vehettünk volna rá mérget is, olyan biztosnak tűnt az érkezése. Mily meglepő, nem tévedtünk, a mai nap az Activision a Call of Duty: Modern Warfare Remasteredet is bejelentette az Infinitie Warfare mellett.

A játék, amiben újra végigkalandozhatjuk Price százados, Gaz és Soap történetét, igen komolynak tűnő grafikai ráncfelvarráson esik át. Feljavított textúrák, szebb, dinamikusabb fényeffektek, jobb árnyékok, szebb animáció és tökéletesebb hangminőség áll a hivatalos bejelentés soraiban – aztán reméljük, hogy mindez nem csak reklámszöveg.

Természetesen a fentiek nem csak az egyjátékos kampányra, de a multiplayerre is igazak. Ezen a ponton viszont van némi visszaesés, ugyanis mindössze tíz „fan-favorit” pálya – köztük a Crash, a Backlot és a Crossfire – kerül bele az eredeti húszból. Hogy mire fel a spórolás, az jó kérdés.

A Call of Duty: Modern Warfare Remasteredet a következő Infinite Warfare-kiadványokban vehetjük kézhez: a 89,99 eurós (kb. 28 ezer forintos) Legacy Editionban és a Digital Legacy Editionban; a Season Passt is tartalmazó, 109,99 eurós (kb. 34 ezer forintos) Digital Deluxe Editionban; valamint a 119,99 eurós (kb. 37 ezer forintos), steelbookot, soundtrackot és egyéb digitális cuccokat tartalmazó Legacy Pro Editionban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!