PC-n is teljessé válik a Lords of Shadow-trilógia, a Konami ugyanis bejelentette, hogy az eredetileg Nintendo 3DS-re elkészített Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate Xbox 360 és PS3 után személyi számítógépekre is megjelenik, méghozzá ebben a hónapban, bár pontos dátumot még nem kaptunk.

A Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD ötvözi a Mercury Steam 3D-s világát a hosszú múltra visszatekintő sorozat oldalnézetes darabjainak elemeivel, miközben igyekszik elmesélni egy olyan történetet, mely 25 évvel a Lords of Shadow eseményei után játszódik, Gabriel Belmont leszármazottjainak főszereplésével. A kalandok során Gabriel mellett játszható lesz Simon Belmont, illetve Trevor Belmont, vagyis Alucard is, s természetesen mindegyikőjüknek egyedi képességeik és fegyvereik vannak.

A játék PC-s kiadása mindent tartalmaz majd, ami konzolokra is elérhető volt, ebbe beleértve az online raglistát, a Boss Rush játékmódot, és persze az achievementeket is, melyeket a Steamen gyűjtögethetünk, merthogy a Valve piacterén lesz megvásárolható a Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!