• Company Of Heroes 2: The British Forces bejelentés
  • 15 új egység, 6 parancsnok, 8 multiplayer pálya
  • Új fejlődési rendszer
  • Company Of Heroes 2: The British Forces megjelenés: 2015. szeptember 3.
  • Ár: 13 euró
  • Jön egy nagy frissítés is, ami minden Company Of Heroes 2 címet érint
Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A SEGA ma jelentette be, hogy készül a Company Of Heroes 2 különálló multiplayer kiegészítője, a The British Forces. A szeptember 3-án megjelenő csomag összesen 15 új egységgel, hat, egyedi tulajdonságokkal rendelkező parancsnokkal és nyolc, a második világháború végén látott pusztítást bemutató multiplayer pályával érkezik.

Az új egységek mellé egy új fejlődési rendszert is kapunk, ami igazodik a brit csapatokra jellemző, a mobilitás és a védelem között egyensúlyozó harci stílushoz. A fejlődési fa két részből áll: az egyik ágon ott az anvil, amivel a védelemre összpontosíthatunk, míg ennek ellentétje a hammer, ami a gyors és pusztító támadásokat hozza.

Mindez 13 euróba fog kerülni, és az alapjáték megléte nélkül is használható -- természetesen a The British Forces felhasználói vívhatnak meccseket azokkal is, akiknek csak a szimpla Company of Heroes 2 van meg. Előrendelni mától lehet a Steam kínálatában, mégpedig 10%-os kedvezmény mellett, de ha megvan bármelyik korábbi Company Of Heroes, akkor 20%-kal olcsóbban veheted meg.

Fontos még tudni, hogy a Company Of Heroes 2: The British Forces megjelenésével egy időben egy méretes, minden Company Of Heroes 2 címet érintő frissítés fog befutni, ami javít az egységek közötti egyensúlyon, illetve felfrissített grafikát és animációkat hoz a csapatok többségének számára.