Jövő márciusban folytatódik a nagy sikerű Company of Heroes sorozat, melynek legújabb része még marad a második világháborúnál -- ám ezúttal nem az unalomig ismételt nyugati fronton lezajlott küzdelmeket élhetjük át újra, hanem a dermesztően hideg keleti frontot vesszük célba, ahol a szovjet bajtársainkat kell győzelemre vezetni a németekkel és a zord körülményekkel dacolva.

A háború legvéresebb csatáinak adott helyszínt Oroszhon, így nekünk sem lehet majd panaszunk, mikor a monitorjaink előtt ülve kell terelgetni a hidegben vacogó katonáinkat, figyelembe véve, hogy hol és mennyi ideig állnak az embereink, hiszen a jég beszakadhat, a gépek befagyhatnak, s persze a bakák sem fagyállóak.

Természetesen a szólista módban a történelmi eseményekhez hű missziókat élhetünk majd át, ám akiknek ezek nem fontosak, rögtön kezdhetnek a multiplayer móddal, amiben már hús és vér emberek eszén kell túljárnunk. Az alábbi videóban ebbe a játékmódba kapunk egy kis betekintést.



Akinek mindez felkeltette a figyelmét, az a Company of Heroes 2 hivatalos oldalán jelentkezhet a tesztelésre, ám érdemes sietni, hiszen csak limitált mennyiségű kódot oszt ki a fejlesztőcsapat.