• Conan Exiles bejelentés
  • Multiplayer túlélőszimulátor a Conan-univerzumban
  • Vadászat, kraftolás, földművelés, rengeteg harc
  • Egy nyílt világot kapunk
  • Singleplayer opciós is van, de alapvetően multiplayer a játék
  • Megjelenés: idén nyáron, korai hozzáférésben
  • Platform: PC, később konzolok

A Funcom nem olyan rég, december közepén szellőztette meg, hogy 2016-ban három játékot is be fognak mutatni, az egyik pedig egy Conan, a barbár adaptáció lesz, merthogy újabb partneri kapcsolatot kötöttek a jogokat kezelő Conan Properties-zel. Akkor még csak találgathattunk, hogy mi készülhet (egy újabb MMORPG-t azért kapásból ki lehetett zárni), most azonban erre már semmi szükség.

BEMUTATKOZOTT A CONAN EXILES, EGY MULTIPLAYER TÚLÉLŐSZIMULÁTOR HYBORIA VILÁGÁBAN.

A Conan Exiles-ban egyike vagy annak a több ezernyi embernek, akit halálra ítéltek, de nem egy kivégzőosztag végzi a piszkos munkát, hanem a kegyetlen vadvilág -- nem mindenki hullik azonban el. A legügyesebbek, kitartással és akaraterővel, új életet kezdhetnek a törvénytelen és brutális birodalomban, ahol nem csak a környezettel, hanem a mindenhonnan támadó ellenségekkel is számolni kell.

A Conan Exiles alapvetően egy multiplayer játék privát és publikus szerverekkel, tartalmaz azonban singleplayer opciót is, azoknak, akik magányosan szeretnének túlélni.

Fő feladatink közé tartozik, hogy élelmet találjunk magunknak (vadászhatsz vagy földet művelhetsz), amihez persze szerszámokat és fegyvereket kell készíteni, de akkor valamiféle menedék is kell, így aztán építkezhetünk, és persze ne feledkezzünk el arról az ökölszabályról sem, hogy egységben az erő, szóval csapatokba verődhetünk -- nyilván, ha nem bízol senkiben, vagy nincs éppen kivel játszani, magányos farkas is lehetsz. Más szóval, Hyboria színes világa számtalan lehetőséget rejt, és csak rajtad múlik, hogyan használod ki ezeket -- legalábbis ezt ígérik a fejlesztők, sajnos azonban mozgásban még nem láttuk a játékot, csak az alábbi CGI videó érkezett meg néhány tájkép.

A tervek szerint a Conan Exiles idén nyáron már megjelenik, első körben azonban csak korai hozzáférésű játékként -- az nem derült, hogy a véglegesnek tekinthető program mikor kerül a boltokba, de elnézve a hasonló játékokat, hosszas Early Access várható. A Conan Exiles PC-re, majd pedig később konzolokra is befut.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!