• Traileren a Conan Unconquered
  • Megjelenés jövő év második negyedévében

Már egy jó ideje tudni lehet, hogy a Funcom és a Petroglyph közösen dolgozik egy, a Conan univerzumban játszódó stratégiai játékon. A bejelentésre most sor is került egy látványos, de nem túl sokatmondó trailer keretében, melyben egy jogdíjmentes Schwarzenegger készül fel a barbár hordákkal való csatára, miközben a falon tátongó lyukat macsóságával és egy hatalmas bronzszoborral kompenzálja.

A Command & Conquer, akarom mondani, a Conan Un Conquer, izé, na… a Conan Unconquered a vele űzhető hülye szójátékok ellenére jóval több rokonságot mutat a nagyszerű They Are Billions című, jelenleg még korai hozzáférésben leledző játékkal, mint a stúdió tagjainak egykori gyermekével.  Hódítás helyett ezúttal a védekezésen lesz a hangsúly, egy erődöt kell felépítenünk és megvédenünk a támadók elől.

Az eddig rendelkezésre álló infók alapján a Conan Unconquered rátesz még egy lapáttal az ötletre, a teljes háromdimenziós megjelenítésen túl akadnak mechanikai változtatások is: a hullámokban érkező rablóhordák ellen kooperatívan is védekezhetünk majd. Plusz a földön oszladozó hullákkal is gondunk lehet, betegségeket terjeszthetnek, egy esetleg arra járó nekromanta pedig még komolyabb fejfájást okozhat.

conan-unconquered-titan.jpg

A Conan Unconquered megjelenésére valamikor jövőre, a második negyedév folyamán számíthatunk.