Crysist kapunk novemberbenTúlzott optimizmusra vall jelen kijelentésem? Lehetséges, de itt igenis "bizonyíték, nem ígéret" van! Felesleges lenne sokadszorra kitérni a tucatjával jelenlévő videókra, a százával megjelenő képekre vagy a sok-sok infóbombára. A lényeg az, hogy a Crysis ekkor vagy akkor, de ütni fog! Lesz itt világmegváltó grafika és fizika, talán csak a sztorival lehet némi problémánk - lássuk be, hogy az bizony nem valami eredeti.

Na de térjünk hát végre a cikk magjára, hiszen immár úgy fest, 2007. november lesz a nagy hónap, amely elhozza számunkra minden idők egyik legjobb FPS-ét! Az Electronic Arts pénzügyi jelentéseiből mindig megtudhatunk valami extrát a piszkos anyagiakon kívül, s ez szerencsére így volt most is: a srácok bejelentették, hogy novemberben jön a drágalátos Crysis, s büntetni fog, de nagyon! Mellékesen megjegyezném, hogy a konzolos változat valamikor jövőre fog megjelenni - állítja mindezt Cevat Yerli, a CryTek vezérigazgatója. Az utóbbi mondat csupán porhintés egyelőre, de minket amúgy is a PC-s eljövetel izgat igazán, szóval mit szólhatnék még: addig is lesz itt nekünk pl. egy Medal of Honor: Airborne...



]{iegészítés: Időközben megkaptuk az EA hivatalos sajtóközleményét is: a pontos dátum november 16., Észak-Amerikában és Európában egyaránt, PC-exkluzív (de furcsa mostanában ilyet leírni...) címként.