A tavasszal megjelent Witcher 3 egy gigantikus, több mint 100 órányi szórakozást biztosító kalandjáték, ám még ennél is nagyobb lesz a fejlesztők következő projektje, a Cyberpunk 2077. „A Cyberpunk sokkal nagyobb, mint bármi, amit a CD Projekt RED eddig csinált. Sokkal-sokkal nagyobb. Komolyan, olyan szintű méretekkel, komplexitással és megoldandó problémákkal szembesülünk, amivel eddig még soha.”

Ezt a játék különleges effektjeiért felelős művésze, Jose Teixeira mondta el MCV-nek adott interjújában, amiben az is elhangzott, hogy a Witcher 3 segítette őket abban, hogy egy ekkora feladatot el tudjanak végezni. „A Witcher 3 egy nagyon jó, bár sokszor brutális lecke volt. A Cyberpunk sokat fog ebből profitálni, ezt szinte garantálhatom.”

Sajnos más részletek nem derültek ki, és ez egy jó darabig még így is fog maradni. A CD Projekt RED azt mondta, hogy 2017-ig nem beszélnek a játékról, ugyanis 2015 hátralévő része és a jövő év is a Witcher 3 jegyében fog eltelni -- ennek első kiegészítője, a Hearts of Stone október 13-án, azaz a jövő héten jelenik meg, majd 2016 elején egy még nagyobb expanzió, a Blood and Wine fut be.