Április 12-én jelenik meg a Prima Games által összehozott különleges kiadású Dark Souls 3 csomag, az Estus Flask Edition, amiből talán még azt is megtudhatja a kíváncsi rajongó, hogy a játék producere, Miyazaki Hidetaka ollóval vagy csipesszel vágja-e a körmét. Oké, ez talán kicsit túlzás, de az biztos, hogy a keményfedeles, 320 oldalas stratégiai kézikönyvben valószínűleg sok érdekességet meg lehet tudni a halálszimulátorok gyöngyéről.

És ez csak az egyik ékessége a gyűjtői kiadásnak, a másik egy smaragd színű Estus flaska repilika. Mind e mellé még jár a fent említett egyedi borítójú kézikönyv digitális változata, a Wolf Knight's Greatswordról mintázott, fémből készült, könyvjelzőnek használható kard és egy Darksign napló, amibe két elpatkolás közben feljegyezhetjük észrevételeinket.

A csomag limitált kiadású, ha elfogy, több nem lesz belőle, ami valószínűleg nagyon hamar feltornássza az értékét, pedig már most sem olcsó. Az Amazon 123,49 dollárért, azaz nagyjából 35 ezer magyar forintért kínálja, szállítási költség nélkül. A játékot amúgy nem tartalmazza a csomag.

dark-souls-3-estus-flask-edition.jpg