Az Egyesült Arab Emírségek területén működő Geekay Games kínálatában tűnt fel (majd gyorsan köddé is vált) a Dark Souls 3 eddig hivatalosan még be nem jelentett két gyűjtői kiadása. Az olcsóbbik a nagyjából 135 dolláros Collector Edition, ami a fémdobozban tárolt játék mellett egy 25 cm magas Red Knight szobrocskát, A4-es méretű művészeti albumot, a játék zenéjét, egy szövet térképet és három felvarrót tartalmaz, mindezt egy díszes gyűjtői dobozban.

dark-souls-3-collectors-edition.jpg

Ezzel szemben ott a Prestige Edition, ami átszámolva körülbelül 490 dollárba kerül. Ez is fémdobozban adja a játékot, és szintén van művészeti album, zene, térkép és felvarró, a nagy különbség azonban az, hogy a 25 cm-es Red Knight helyett ebben egy 40 cm-es Lord of Cinder szobor „lapul” a pofás, gyűjtői csomagolásban.

dark-souls-3-prestige-edition.jpg

A Geekay Games továbbá tudni véli azt is, hogy mikor fog megjelenni a játék: a kiírás szerint április 12-én lesz a premier, ami egybe vág azzal, amit a Bandai Namco mondott, miszerint Európában és az Egyesült Államokban valamikor áprilisban jelenik meg a játék -- Japánban március 24-én.