• Jön a Darksiders 3
  • Feltehetően PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg 2018-ban
  • A történet Fury köré épül
  • Alakváltó és mágikus képességei vannak
  • A játékot az első Darksiders készítői fejlesztik

Hála az Amazonnak, idő előtt szereztünk tudomást a Darksiders 3-ról, amelyet a THQ Nodric (korábban a Nordic Games) mentett meg a THQ összeomlásakor. Persze az Amazon már eltávolította az anyagot, de hát ami egyszer felkerül a netre, az ott is marad, így mi is megtudhattuk az első részleteket és megnézhettük az első képeket.

A játék az Amazon szerint 2018-ban érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, ám ezeket azért kezeljük kérdőjelesen, mert könnyen lehet, hogy csak helyfoglaló adatokról van szó. Az viszont már biztosnak látszik, hogy a főhős ezúttal egy Fury (Fúria) nevű nő lesz, aki ostorral és mágiával állítja helyre az egyensúlyt a jó és a rossz között. Úgy írták le, hogy ő „a legkiszámíthatatlanabb és a legenigmatikusabb a Négy Lovas közül”.

Itt érdemes megjegyezni, hogy a Darksiders univerzumában a négy testvért Death, Strife, Fury és War alkotják, s a korábbi epizódokban Deathet és Wart irányíthattuk. Fury alakváltó képességekkel rendelkezik, minden új forma más fegyverekkel és mozdulatokkal bír, így hatékonyan tud szembeszállni a hét főbűnnel az apokaliptikus környezetben.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Darksiders 3-at a Gunfire Games készíti, ami az első epizódot jegyző Vigil Games egykori tagjaiból állt össze, szóval mondhatjuk, hogy a játék jó kezekben van, a fenti galériában pedig a kiszivárgott képeket is megnézhetitek.