• David Zaslav a Warner Bros. Discovery birtokában levő IP-kről beszélt
  • A CEO szerint sem A Gyűrűk Ura, sem a Harry Potter franchise nem volt eléggé kihasználva
  • Ez viszont a jövőben megváltozik
  • A DC-hez hasonlóan ezekben az esetekben is sok évre szóló távlatokban gondolkodnak

Amikor véget ért A Gyűrűk Ura (majd a Hobbit) és a Harry Potter története, valószínűleg kevesen akarták azt, hogy később is visszatérjenek a filmesek ezekhez a szeretett franchise-okhoz, hiszen kerek egész sztorikról beszélünk, minek tovább erőltetni, nemde? Pláne, hogy az időközben érkezett Legendás állatok-széria és A Hatalom Gyűrűi is bizonyították, hogy nem hozzáértő kezekben bizony az arany sem csillog olyan fényesen, ennek ellenére nagyon úgy fest, hogy a jövőben valósággal nyakig merülhetünk ezekben a közkedvelt világokban. A The Wrap számolt be arról, hogy David Zaslav, a Warner Bros. Discovery CEO-ja megjelent a szeptember 6-án tartott Goldman Sachs Communacopia and Technology konferencián, ahol a vállalathoz tartozó IP-k kihasználatlanságáról beszélt.

A vezérigazgató azt mondta, hogy túl sokáig hagyták szunnyadni az imént említett IP-ket, hiszen egyik téren sem történt túl sok mozgolódás az elmúlt évtizedben (a Harry Potter előzményeként szolgáló opuszokat ezek szerint ő sem tekinti túl nagy eresztésnek), holott rengeteg a kiaknázásra váró lehetőség. Zaslav szerint ezeknek a franchise-oknak köszönhetően a Warner a világ legjobban teljesítő stúdiója (a DC-t is beleértve, bár az jelenleg nem örvend túl jó egészségnek), éppen ezért nem csoda, hogy tíz évre terveznek a Maxre érkező Harry Potter-sorozattal, számos új A Gyűrűk Ura-film készül, a DC filmes univerzuma kapcsán pedig már konkrétumokkal is előállt a két fejes, James Gunn és Peter Safran. Csak aztán nehogy sikerüljön átesni a ló túloldalára.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.