Eddig úgy tudtuk, hogy a Neople fejlesztésében készülő Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – First Assault Online csak jövőre fog megjelenni, erre tegnap jött a hír: valójában még idén, decemberben játszható lesz a free-to-play játék. 

A fejlesztők közölték, hogy hamarosan megjelenik a játékuk, ami a Steamen illetve a Nexon saját kliensében is játszható lesz, pontos dátumot azonban még nem adtak, és nem lennénk meglepődve, ha valójában mégiscsak jövőre érkeznek meg a játék, hiszen a Steamen már nincs sehol a decemberi dátum, a Neople pedig arról beszél, hogy még keményen dolgoznak azon, hogy a jelenleg is zajló tesztelésből befutott visszajelzések szerint csiszoljanak a programon. Tesztelőnek egyébként még most is lehet jelentkezni a hivatalos oldalon.

Akárhogy is legyen, úton van a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – First Assault Online, ami a népszerű manga világában ejti le a játékosokat, hogy augmentációkkal felturbózott katonákat irányítva harcoljunk, kompetitív körítésben. Mindez ingyenes játszható lesz, így semmi akadálya annak, hogy kipróbáld.