A Bungie-nak igencsak ambiciózus tervei vannak készülő többjátékos, de egyszemélyes módban is végigjátszható lövöldéjükkel, a Destinyvel. Pete Parsons, a fejlesztőcég ügyvezető igazgatója a Gamesindustry Internationalnak adott interjújában elmondta, hogy nem kisebb a céljuk, mint egy olyan széria felépítése, amely túlszárnyalja a Halót.

Szeretünk eposzi történeteket mesélni, és azt akarjuk, hogy az emberek a Destiny-univerzumot egy lapon emlegessék a Gyűrűk Urával, a Harry Potterrel vagy a Star Warsszal -- hasonlót láttunk már a Halóval” -- mondta Parsons. „Rendkívül büszkék vagyunk arra, amit elért a Halo, és biztos vagyok abban, hogy meg tudjuk ismételni azt a Destinyvel, sőt, talán még túl is szárnyalhatjuk.”

Parsons szerint az Activision is bízik bennük és legújabb üdvöskéjükben -- a kiadó szerint a Bungie újra és újra bizonyítja, hogy értenek a szórakoztatáshoz. A Destiny 2014-ben érkezik PS4-re, Xbox One-ra, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra, és talán egyszer, ha a csillagok megfelelően állnak, PC-re is kijöhet.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Destiny -- Megjelenés: 2014. -- Gépigény: nincs