• Destiny: House of Wolves bejelentés
  • Május 19-én jelenik meg a Destiny második kiegészítője
  • Bemutatkozik a The Prison of Elders és a Trials of Osiris
  • Nem lesz friss raid

Tovább bővül a Destiny világa, jön ugyanis a második kiegészítő. A Bungie tegnap jelentette be, hogy a House of Wolves névre keresztelt csomag május 19-én fog megjelenni, és a Reefre invitálja a kalandorokat.

A csapat az endgame tartalmakra fekszik rá, és változatos, szórakoztató kihívások elé állítja a magas szintű játékosokat. Bemutatkozik a The Prison of Elders és a Trials of Osiris -- előbbi egy arénaharc lesz, míg utóbbi egy PvP meccstípus --, és lesznek természetesen friss fegyverek is.

Fontos tudni, hogy a 20 dolláros House of Wolves nem tartalmaz raid küldetést. A Bungie nem adott magyarázatot, hogy ez miért marad ki, de valószínűleg a korábbi problémák miatt többet akarnak ezen csiszolni. A tervek szerint az új raid valamikor később jelenik meg, várhatóan még idén, ám azt még nem tudni, hogy része lesz-e a Season Pass csomagnak, vagy külön kell érte fizetni.

A Bungie továbbá jelezte, hogy április 22-én bemutatják, mi vár ránk a Reefen, majd április 29-én a Trials of Osiris prezentációja jön, végül pedig május 6-án a The Prison of Elders játékmóddal ismerkedhetünk meg jobban.