A Bungie idén fogja bemutatni a következő nagy dobását, a Destinyt, amivel igyekeznek bebizonyítani, hogy nem csak a Halo-sorozat készítéséhez értenek; a stúdió nagy reményeket táplál a játék irányt -- a kiadó Activision azonban még nagyobbakat. A cég elvárásai szerint ez lesz a következő egymilliárd dolláros sorozatuk, sőt a Destiny képében a történelem legkelendőbb játékát köszönthetjük.

Ambiciózus tervek, az egyszer szent, s noha tényleg csábító a Destiny, ne igyunk előre a medve bőrére -- szerencsére lesz bétatesztelés, amivel a megjelenés előtt letesztelhetjük majd a játékot. Ez az Activision Publishing vezetője, Eric Hirshberg elmondása szerint idén nyáron fog megkezdődni, de csak azoknak, akik előrendelték a játékot, vagy valamilyen alternatív módon (a Bungie például osztogatott pár kódot, s egész biztos, hogy nyereményjátékok is lesznek) szereztek belépőkulcsot.

A Bungie egymillió játékost szeretne a tesztelők között látni, ugyanis így kívánják elkerülni az olyan szerverproblémákat, mint amilyenek a GTA 5 multiplayer módját sújtották annak elindulásakor.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!