A Deus Ex: Human Revolution Augmented Edition díszes csomagolása mögött az alapjáték mellett egy 40 oldalas képeskönyvet és egy DVD-t találunk, rajta a játék trailereivel és zenei anyagával, egy 44 perces „Így készült” videóval, illetve egy mozgóképregénnyel. A játékbeli extrák is gazdagok: egy plusz küldetés az első rész egyik hősével, 10 ezer extra kredit, melyen új fegyvereket vagy fejlesztéseket vehetünk, no meg egy rakás fegyver: egy Huntsman Silverback kétcsövű puska, egy SERSR Longsword Whisperhead hangtompítós mesterlövész fegyver, egy Linebacker G-87 többlövetű gránátvető, egy Automatic Unlocking Device, és egy M-28 Utility Remote-Detonated Explosive Device (UR-DED). Mindezért konzolon 70 dollárt, PC-n pedig 60 dollárt kell fizetnünk.



A fent felsorolt játékbeli extra tartalmak azonban nemcsak a gyűjtői kiadáshoz járnak. Ha a GameStopnál rendeljük elő a játékot, megkapjuk az Explosive Mission Pack DLC-t, melyben az említett misszión túl a Linebacker G-87 és az M-28 UR-DED, illetve extra fejlesztési pontok is lapulnak.



Más, egyelőre ismeretlen boltok pedig a Tactical Enhancement Packot kínálják az előrendelők számára. A csomag a plusz fejlesztési pontok mellett a Longsword Whisperheadet és a Huntsman Silverbacket rejti.