Jó hírünk van a PC Guru magazin olvasóinak: mától a Deus Ex: Mankind Divided és a Mafia 3 is választhatók az előfizetés mellé!

Mit jelent ez?

Egyszerű: amikor előfizetsz fél- vagy egy évre, akkor ezeket a játékokat is megkapod az újságok mellé, ráadásul a megjelenéskor.*

Azaz kedvezményt kapok?

Így is modhatjuk. A Mafia 3 példájával élve, a játék ára PC-re 14.990 forint, ám egy féléves előfizetés esetén 17 490 forint fejében nem csak a program üti a markodat, hanem fél éven át egy havonta érkező PC Guru is, amiben mindig van legalább egy teljes játék, na meg egy ideiglenes ESET-licenc, hogy a számítógéped biztonsága is garantálva legyen.

Tehát olyan ez, mintha 2500 forintért kapnék meg 6 db PC Gurut?

Pontosan. Ugye, hogy megéri? Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy egy PC Guru magazin ára 1995 forint az újságosnál, szóval mindenképp jól jársz.

Oké, ez jól hangzik. Mit kell tennem?

Nos, ellátogatni az előfizetések aloldalunkra és kiválasztani a számodra előnyös konstrukciót. Esetleg írni egy e-mailt az elofizetes(kukac)skorpioprint(pont)hu e-mailcímre. Nem csak ez a két játékunk van egyébként, hanem egy csomó egyéb cím közül választhatsz! Van Battlefield 1, Titanfall 2, FIFA 17 és még sorolhatnánk, sőt gamer perifériákat is kínálunk!

*További részletekért és információkért lásd a PC GURU ELŐFIZETÉS TUDÁSTÁRAT!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a korábbi előfizetőink számára ezúttal is kedvezményt biztosítunk. Továbbá fontos, hogy a játékok kizárólag PC-re kérhetők az előfizetés mellé, konzolos csomagjaink nincsenek.

További információk:

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!