Rengeteg információt tudhattunk meg a Dishonored 2-ről az Bethesda E3 2016-os konferenciáján, például azt, hogy ezúttal két karakterrel is végigvihetjük a játékot: az első rész főhősével, Corvo Attanóval és az új részre felnőtt Emily Kaldwinnel. Ezenfelül megtudtuk, hogy ha Emilyvel játszunk, akkor egy olyan játékmódban is végig vihetjük a történetet, amiben nem használhatjuk a a különleges képességeket.

Harvey Smith, a Bethesda kreatív igazgatója elárulta, hogy ha Emily Kaldwinnel játszva visszautasítjuk az Outsiderek ajánlatát, és nem élünk az általuk kínált erőkkel, akkor természetfeletti segítség nélkül pörgethetjük ki a programot. Ennek a játékmódnak pedig a Flesh and Steel nevet adták, ami a korábbi epizód hasonló elnevezésű achievementjén alapul - ennek eléréséhez egyedül a Blink képességet semmi mást.

Bár a november 11-én megjelenő Dishonored 2 egyik legélvezetesebb része a különleges képességekkel való játszadozás, ez a játékmód mégis egy új és izgalmas színezetet adhat a játékélményhez.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!