Micsoda sokk! Nem működik mindenkinél a The Division legújabb DLC-je, az 1.3-as frissítéssel egyazon időben érkezett Underground DLC. A patch erősített a fegyvereken és újakat is hozott, kiegészítette a felszerelési listát, heroic és challange missziókkal bővítette a játékot, kijavított számtalan bugot, és így tovább, a lista meglehetősen hosszú, de ide kattintva átnyálazhatjátok.

Ami a DLC-t illeti, nos, ott kezdődnek a gondok, ugyanis sokan arra panaszkodnak, hogy hiába vették meg a Season Pass részét képező Underground, nem érik el. Szerencsére a Ubisoft előállt néhány hasznosnak tűnő tippel eme probléma leküzdésére, amíg ki nem javítják (ezt) a hibát (is).

  • Ha Xbox One-on üzenetet kapunk, hogy nincs a birtokunkban az Underground, lépjünk ki a programból, majd a Manage Game menübe ugorva a Ready to Installnál töltsük le a DLC licencét.
  • Ha PC-n elérhetetlen a DLC, akkor újra kell indítani a keretprogramot, jelen esetben a Steamet vagy a Uplay-t.
  • Ha a The Division nyüstölése alatt az Underground offline-t jelez, akkor teljesítsük a Secure Quarantine Center mellékküldetést, és máris online-ná válik.

Ha ezek sem működnek, akkor tessék szépen térdre ereszkedni, imára kulcsolni a kezet és reménykedni, hogy a Ubisoft hamarosan megoldja ezt a bosszantó hibát.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!