• Új pályák érkeznek a DriveClubhoz
  • A hangulat elsősorban a városi vezetésre fókuszál
  • Még nem tudni, mikor jelenik meg a csomag

A meglehetősen nehézkes indulás, és a motorkerékpárokra koncentráló, önálló programként is elérhető DLC után, hamarosan egy újabb nagyobb volumenű frissítés érkezik a PS4-exkluzív programhoz, mely ezúttal a versenyek helyszínéül szolgáló területek eddig sem ingerszegény felhozatalát bővíti. A pontos számot illetően egyelőre nincsenek konkrétumok, de némi öröm az ürömben, hogy végre a saját szemünkkel is láthatjuk egyiket-másikat. 

Ahogy eddig, úgy ezúttal is a stúdió Twitter-csatornáján tettek közszemlére a frissítéssel érkező plusztartalmak közül néhányat – így tehát borítékolható, hogy amit a képeken látunk, azok a jövőre megjelenő frissítésben is ebben formában köszönnek majd vissza, hiszen első kézből származó információkról van szó.

Némi keserű szájízre adhat okot, hogy az újdonságok kapcsán továbbra sincs pontos megjelenési dátum, ahogyan azt sem tudni, hogy összesen hány új pálya kerül majd a jövőre érkező csomagba. A képek tanúsága szerint az azonban már most biztosra vehető, hogy a városi, házak közti furikázás kerül majd fókuszba, csillogó-villogó járdával, ablakokkal és mindenféle földi jóval. 

A DriveClub legutóbb október végén kapott vaskosabb frissítést, amikor is a négykerekűekkel való versenyzés két továbbival bővült: a motorokra koncentráló Bikes nevű csomagról a Paris Games Weeken rántotta le a leplet a fejlesztő. Általa olyan fenevadakra is lehetőségünk nyílik felpattanni, mint a Yamaha, a Ducati, vagy a Kawasaki legújabb szörnyszülöttei. 

A programot önálló változatban 20 euróért szerezhetjük be, az alapjátékkal rendelkezők picit olcsóbban, 15 euró ellenében juthatnak hozzá.