• A Dying Light 1080p-s felbontása és 30 fps-es sebessége garantált
  • Semmi sincs még kőbe vésve
  • Ez csak a PS4-re vonatkozik, az Xbox One változatról nincs hír
  • A játéknak a PC-s gépigénye is magas

Maciej Binkowski vezető tervező mondta el az Ask.fm olvasóinak kérdéseire válaszolva, hogy a csodaszép, a parkourt és a zombikat összevegyítő Dying Light PS4-en ugyan eléri az 1080p-s felbontást, de a sebesség csupán 30 fps lesz a várt 60 fps helyett. Az ügyben a Techland hivatalosan is nyilatkozott a GameSpotnak:

„Jelenleg 1080p/30 fps, amit el tudunk érni stabilan, ezt biztosan tudjuk garantálni a végső verzióban. De a munka folyik tovább, és bár már csak két hetünk van hátra, még bármi változhat. Szóval, bár a válasz pontos volt, még pontosabb azt mondani, hogy nem ez az, amit megcéloztunk, hanem ez az, amit 100%-ban tudunk garantálni.”

Az nem derült ki, hogy Xbox One-on milyen lesz a játék maximális felbontása és futási sebessége, de a Techland képviselője annyit azért elárult, hogy igyekeznek mindent kihozni a két konzolból. Tehát az 1080p és a 30 fps még nincs kőbe vésve, bár eddig nemigen volt példa arra, hogy egy játék a fejlesztésének utolsó szakaszában felgyorsuljon. Persze nem is ezen fog múlni a Dying Light sikere vagy bukása.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!