• Megjelent a Hard nehézségi szint a Dying Lighthoz
  • Ezt egy ingyenes patch hozta, ami új ruhákat és fegyvereket tartalmazott
  • További tartalmakat is tervez a Techland
  • Lesznek új pályák, parkour időfutás és vezethető kocsik is

PC-re és Xbox One konzolra mától, PS4-re pedig március 14-től tölthető a Dying Light legújabb frissítése, ami elhozza a beígért Hard nehézségi szintet. Ebben az éjszakák kétszer hosszabbak, a robbanóanyagok nem jelennek meg a térképen, az ellenfelek keményebbek, a főszereplő lassabban gyógyul, a menü nem állítja meg a játékot, a közelharc pedig jóval precízebb csapásokat kíván meg, vagyis összességében egy sokkal izzasztóbb kihívásnak nézünk elébe. A patch ezen kívül finomított egy kicsit a játékmeneten, valamint 20 új ruhát és 50 új fegyvert is adott a játékhoz, köztük a nagyon ritka, arany kategóriájú játékszereket.

A frissítéssel egy időben már kapható az 5 eurót kóstáló Ultimate Survivor Bundle, ami további új fegyverekkel és ruhákkal egészíti ki a játékot. Ez része a Season Pass csomagnak, így ha azt már megvetted, ezért nem kell külön fizetni.

Megtudtuk továbbá azt is, hogy a Techland még több tartalommal fogja kiegészíteni a játékot. Egy rövid kedvcsináló videóban új pályákat láthattunk, egy parkour időfutamot, sőt még egy autós zombitrancsírt is meglebegtettek előlünk. Ezekről további részleteket nem kaptunk, így nem tudjuk, hogy ezek is ingyenes kiegészítései lesznek-e a játéknak, vagy prémium csomagokkal állunk-e szemben.