Egyre kevésbé valószínű. hogy el fog készülni a Rainbow 6: Patriots. A játékról már jó ideje egy mukkot sem hallottunk, most kihagyta az E3-at, a Ubisoft pedig félig hivatalosan bejelentette a sorozat következő, már next-gen gépekre tervezett részét, ám ezt nem hozták kapcsolatba a Patriotsszal.

A Ubisofttól Tony Key megerősítette, hogy mindenképpen készülni fog egy új Rainbow Six, mégpedig a következő generációs konzolokra, ám a cég marketingért felelős osztályának alelnöke nagyon ködösen fogalmazott azzal kapcsolatban, hogy mikor és milyen játékra számíthatunk. Elmondása szerint időre van szükségük ahhoz,hogy  kitalálják, milyen az a játék, ami passzol az új gépekhez, s úgy látszik, hogy a Patriots, mely pont a generációváltás idején született meg, végül nem felelt meg az elvárásoknak.

Persze a cég hivatalosan még nem törölte el a projektet, de nem jól jel, hogy a fejlesztés finoman szólva is zűrös volt. A 2011-ben bejelentett játék eredetileg idén jelent volna meg a jelenlegi generációt képviselő konzolokra, ám aztán semmi többet nem hallottunk a játékról megbízható forrásoktól -- a pletykák szerint a színfalak mögött fejlesztőcsere történt, sőt időközben már a projekt munkálatait is leállították

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Rainbow Six: Patriots -- Megjelenés: 2013 -- Gépigény: nem ismert