Tegnap leplezte le akaratlanul a Gamestop az Injustice 2 létezését, ma pedig már trailert is láthatunk a programról. Igaz, csak egy cinematic előzetest, de az igen hangulatosra sikerült. Feltűnik benne Superman, Villám, Batman, Supergirl és Aquaman, s mit ad isten, jól egymásnak esnek. A megjelenés 2017-ben várható, a videó tanúlsága szerint csak Xbox One-ra és PS4-re. A PC hiánya sajnos nem meglepő azok után, ahogy mostanában a Warner bánt a platform híveivel, elég csak a Batman: Arkham Knightra és Mortal Kombat X-re gondolni.

Az Injustice 2 Gear-rendszere RPG-elemet csempész a programba azáltal, hogy minden játék után különféle lootot kapunk. Ezekkel egyedivé tehetjük szuperhőseinket és szupergonoszainkat. Attól függően, hogy mit aggatunk majd karakterünkre, úgy változik majd a stílusa és az ereje, így például nem valószínű, hogy két teljesen egyforma Aquamanbe futnánk.

Sztori annyiból áll, hogy Batman Superman ellen harcol, azt kész. Játszható karakterek lesznek a trailerben is feltűnő hősök, míg a gonoszok oldalán eddig Atrocitus és Gorilla Grodd került bejelentésre. Arénaként Metropolis, Gotham City és Atlantisz szolgál majd.