• Valószínűleg kint lesz az E3 2016-on a Dead Rising 4
  • Nagy eséllyel a Microsoft konferenciáján mutatják be
  • A pletykák szerint az első rész remake-je lesz
  • A 4-es szám pedig a lehetséges négyfős kooperációs módra utal

Úgy tűnik, nem tippeltünk rosszul a Microsoft E3 2016-os felhozatalát taglaló cikkben, tényleg kint lesz a Dead Rising 4 a show-n, legalábbis erre enged következtetni néhány nemrégiben kiszivárgott kép, amiket a This Gen Gaming tett közzé.

dead-rising-4-leak-01.jpg

Amint a képeken is látható, elég jól néznek ki ahhoz, hogy ne rajongói koholmányok legyenek. A pletykák szerint a programon a Capcom Vancouver dolgozik és a Microsoft konferenciáján fogjuk először látni. A Dead Rising 4 főszereplője valószínűleg újra Frank West lesz, az első rész hőse, és újfent a coloradói Willamette kerül terítékre, mint helyszín, azzal a bizonyos plázával. Bezony, felteszem, már ti is rájöttetek: a verebek szerint a Dead Rising afféle remake-jét kapjuk meg a negyedik felvonás képében – bár szerintem a 4-es szám ennek ellentmond, ugyanakkor egyes magyarázatok értelmében az nem is sorszám, hanem a lehetséges, négyfős kooperatív módra utal.

dead-rising-4-leak-02.jpg

Mint látható, elég sok a bizonytalanság, sőt, nyugodtan kijelenthetjük: a képeken kívül minden csak találgatás. Remélhetőleg legkésőbb az E3 2016-on okosabban leszünk.

dead-rising-4-leak-03.jpg