A Sony Online Entertainment azt tervezi, hogy valamikor a jövőben változtatnak az előfizetési modellen, mégpedig úgy, hogy egyetlen havidíjjal a cég valamennyi előfizetéses játékához hozzáférhessenek a PC gamerek. Ezt a cég elnöke, John Smedley jelentette be a PlanetSide 2 Reddit-oldalán.

„Azon gondolkodunk, s valószínűleg meg is fogjuk tenni, hogy ha az egyik játékunkra előfizetsz, akkor az összes játékra is belépést nyersz előfizetőként. Más cégek ezt nem tudják felkínálni, ugyanis nincs olyan felhozataluk, mint nekünk.”

A terv szerint a havidíj összege nem változta, vagyis továbbra is 15 dollárt kellene fizetni, de ebben csak a PC-s játékosok vehetnek részt -- Smedley elmondása szerint konzolon (PS3, PS4) nincs lehetőség egy hasonló ajánlatra a Station Cash hiánya miatt. Természetesen a meglévő előfizetéseket visszatéríti a cég annak, aki szeretné, a jövőben pedig egyesített 3-,6- és 12 hónapos elfőzetői kódokat fognak kínálni. Érdemes még tudni, hogy Európában várhatóan később fog megérkezni mindez.

A Sony Online Entertainment elnöke továbbá elmondta, hogy az egyesített előfizetés előnye az, hogy akik eddig csak egy játékkal töltötték az idejüket, új programokba is belekóstolhatnak, a felhozatal pedig csak bővülni fog, elvégre jön az EverQuest Next, illetve már készül pár olyan játék, amit még nem jelentettek be.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!