Hasít a KuKirin G2 Master

A mai kor társadalma követeli a folyamatos innovációt, és olykor extrém termékötletek kellenek ahhoz, hogy a cégek megragadhassák a fogyasztók figyelmét. Az elektromos roller abszolút az a kategória, amelyért már az egészen fiatalok is rajonganak. A Rendeljkinait csapata mindig naprakész információkkal látja el az olvasókat, hogy értesülhessenek a legújabb termékekről, és megismerhessék azok összes részletét.

Nemrég robbant be a piacra a KuKirin G2 Master elektromos roller, amely impozáns technikai adottságokkal rendelkezik. Ez a modell többet nyújt annál, mint a laza gurulgatás a járdán, így azok számára érdemes közelebbről is szemügyre venni, akik nem csak 20 km/h-val szeretnének andalogni.

A termék dobozában lapul még egy imbuszkulcskészlet, egy pumpa és természetesen a töltő. Az eszköz súlya eléri a 33 kilogrammot, azonban kormánya könnyen lehajtható, ezért kényelmesen elfér a csomagtartókban. 10 colos, pneumatikus kerekek kerültek beépítésre, valamint kettős tárcsafékkel és olajos lengéscsillapítókkal büszkélkedhet a modell. Duál motorosságról beszélhetünk, darabonként 1000 wattos teljesítménnyel, maximális sebessége pedig elérheti a 60 km/h-t is.

Nagy az érdeklődés az Eleglide M2 iránt

A különlegességek szerelmeseinek figyelmébe ajánljuk az elektromos kerékpár kínálatot is. Ezt a termékkategóriát egyre nagyobb lelkesedés övezi. Hidraulikus fék, erős motor, strapabíró váz – ezekkel a jelzőkkel illethetjük elsőként az Eleglide M2 modellt, amely egy igazán ütős és dizájnos elektromos kerékpárnak tekinthető.

https-rendeljkinaithu-2024-aprilis-cikk2.jpg

A szép fényezés és jó hegesztések mellett meg kell említeni a Kenda gumikon guruló 27,5 colos kerekeket, illetve a 24 sebességfokozatot, ami igazán észvesztő kerékpár-élményt nyújt.

Erő- és áramforrásokat illetően szintén meggyőző a gépezet. 250 W mozgatja, az akkumulátora pedig 15 Ah. Pedálrásegítéses módban akár 125 kilométer is lehet a hatótávolsága. Aki legközelebb nem gyalogszerrel látogatna el a Gellért-hegyre, annak ez a járgány kiváló választás!

Praktikum vagy őrült hóbort?

Felvetődik a kérdés, hogy a hétköznapi életben van-e létjogosultsága ezeknek a termékeknek. Praktikus megoldást nyújtanak, vagy csupán egy újabb őrült hóbortról beszélünk, ami lázban tartja most sokunkat?

Valószínűleg nem létezik egyértelmű válasz, hiszen mint minden más termék esetén, ezeknél a szerkezeteknél is létezik egy speciális célközönség, aki szívesen fektet a fentiekhez hasonló járgányokba.

Valljuk be, egyfajta életérzést jelent ezeken a kerekeken suhanni. Ebben a kategóriában is a fogyasztón múlik, hogy meddig terjednek az igényei, és elegendőnek vél-e egy alacsonyabb funkcionalitású eszközt, vagy kipróbálja a haladó járgányokat. A döntés egyéni!