• Everything bejelentés
  • Filozófiai művészjáték a Mountain készítőjétől
  • Minden játszható, egy gemkapocstól egy egész naprendszerig
  • Megjelenés: valamikor
  • Platform: PS4

A művésziesség és a filozófia legfelsőbb csúcsát ostromolja David OReilly, a Mountain című kísérleti projekt tervezőjének legújabb játéka. Az Everything egy olyan program, amiben szó szerint minden játszható, ezer és ezer tárgy közül válogathatunk -- egy teljes naprendszer szemszögéből játszhatunk, de akár egy ló, vagy egy parányi gemkapocs szerepét is magunkra ölthetjük.

„Az Everything arról szól, mit látunk, illetve ezek kapcsolatáról és a nézőpontjukról. Ebben az értelemben a dolgok azok, amikkel elválasztjuk a valóságot, hogy megértsük, és erről beszélni tudjunk egymással. Ez egyértelműnek tűnik, de az emberek már az idők kezdete óta vitatkoznak erről. Ez volt az előző játékom, a Mountain témája is, de az Everything ezt még jobban körüljárja, sokkal szórakoztatóbb módon.”

Damien DiFede közreműködésében (ő a programozó) OReilly már elég régóta készíti a játékát, és noha most végre megejtette a hivatalos bejelentést, azt még nem tudni, hogy mikor lesz a premier, csak azt, hogy az Everything kizárólag PS4-re fog megjelenni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!