Éves és féléves előfizetési akció! Ahogy az elmúlt évek során, most is elérkezett az ősz, mikor is speciális előfizetési akciókkal kívánunk kedveskedni az olvasóinknak. Ezúttal éves és féléves csomagokat kínálunk nektek, és külön felhívjuk rá a figyelmet, hogy a meglévő előfizetőink most kedvezményes áron hosszabbíthatják meg az előfizetésüket. Amennyiben nem szeretnél sem egy évre, sem fél évre előfizetni, úgy ajánljuk, hogy vess egy pillantást a negyedéves akciónkra  is. Alaposan nézd át a lehetőségeket, hiszen közeledik a karácsony, és ha jól választasz, akkor akár a kedvenced is bekerülhet a fa alá!


CSOMAGOK ÉVES ELŐFIZETÉSHEZ


1. CSOMAG: ÉVES ELŐFIZETÉS BÓNUSZ JÁTÉKKAL

Ha most egy évre (12 lapszámra) előfizetsz a PC Guru magazinra, akkor nemcsak kedvezményes áron juthatsz hozzá az újsághoz, de bónuszként választhatsz egy dobozos PC-s játékot is az alábbiak közül: Batman: Arkham City, Battlefield 3, FIFA 12, LEGO Harry Potter Years 5-7, RAGE, Elder Scrolls V: Skyrim.

A CSOMAG ÁRA ÚJ ELŐFIZETŐKNEK: 19 990 Ft
A CSOMAG ÁRA MEGLÉVŐ ELŐFIZETŐKNEK: 18 990 Ft


2. CSOMAG: ÉVES ELŐFIZETÉS BÓNUSZ GAMER JÁTÉKFIGURÁVAL

Ha most egy évre (12 lapszámra) előfizetsz a PC Guru magazinra, akkor nem csak kedvezményes áron juthatsz hozzá az újsághoz, de bónuszként választhatsz egyet az alábbi gamer játékfigurák közül: Bioshock, Crysis, Predator, Dead Space, World of Warcraft.

A CSOMAG ÁRA ÚJ ELŐFIZETŐKNEK:
19 990 Ft
A CSOMAG ÁRA MEGLÉVŐ ELŐFIZETŐKNEK: 18 990 Ft



3. CSOMAG: ÉVES ELŐFIZETÉS SPÓROLÓSOKNAK

Ha most egy évre (12 lapszámra) előfizetsz a PC Guru magazinra, akkor kedvezményes áron juthatsz hozzá a kedvenc magazinodhoz.

A CSOMAG ÁRA ÚJ ELŐFIZETŐKNEK:
16 990 Ft
A CSOMAG ÁRA MEGLÉVŐ ELŐFIZETŐKNEK: 15 990 Ft


CSOMAGOK FÉLÉVES ELŐFIZETÉSHEZ


1. CSOMAG: FÉLÉVES ELŐFIZETÉS BÓNUSZ JÁTÉKKAL

Ha most fél évre (6 lapszámra) előfizetsz a PC Guru magazinra, akkor nem csak kedvezményes áron juthatsz hozzá az újsághoz, de bónuszként választhatsz egy dobozos PC-s játékot is az alábbiak közül: Borderlands: Game of the Year Edition, Civilization IV: The Extended Complete Edition.

A CSOMAG ÁRA ÚJ ELŐFIZETŐKNEK: 10 570 Ft
A CSOMAG ÁRA MEGLÉVŐ ELŐFIZETŐKNEK: 9970 Ft

 


2. CSOMAG: FÉLÉVES ELŐFIZETÉS SPÓROLÓSOKNAK

Ha most fél évre (6 lapszámra) előfizetsz a PC Guru magazinra, akkor  kedvezményes áron juthatsz hozzá a kedvenc magazinodhoz.

A CSOMAG ÁRA ÚJ ELŐFIZETŐKNEK:
9570 Ft
A CSOMAG ÁRA MEGLÉVŐ ELŐFIZETŐKNEK: 9070 Ft


SZERETNÉK ELŐFIZETNI, MI A TEENDŐ?

Ha kiválasztottad a számodra legszimpatikusabb csomagot, akkor nem kell mást tenned, mint ellátogatni a PC GURU WEBSHOPJÁBA, ahol pár kattintással összeállíthatod az előfizetésed és megadhatod a megrendeléshez szükséges adataidat, sőt, már a legkényelmesebb megoldást, a bankkártyás fizetést is választhatod!



APRÓ BETŰS RÉSZ, AVAGY A FONTOS TUDNIVALÓK


  1. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A kiadó fenntartja a jogot a feltételek megváltoztatására, a játékok, játékfigurák és egerek postázása a befizetések sorrendjében történik.

  2. A játékokat, játékfigurákat és egereket csak a befizetést követően tudjuk postázni, az első postázás várható időpontja (amennyiben a választott játék már megjelent): 2011. november 10.

  3. A játékokat csak a játék megjelenését követően tudjuk postázni az előfizetőknek.

  4. A meglévő folyamatban lévő előfizetéseket nincs módunkban megváltoztatni.

  5. Ha élő előfizetésed van, de nem szeretnéd kihagyni ezt az akciót, akkor -- ezen akció keretén belül -- kedvezményesen meghosszabbíthatod az előfizetésedet. Ebben az esetben a megrendeléskor kérjük jelezni, hogy élő előfizetéssel rendelkezel.

  6. Ha az akcióval kapcsolatban kérdésed van, akkor keress meg minket az elofizetes@skorpioprint.hu email címen vagy a 06-20/599-4697-es telefonszámon!