Az Evolve tegnap több újdonsággal is bővült: egyrészt megjelent a Title Update 5, másrészt pedig bemutatkozott az új vadász, Jack. Utóbbi a Trapper kasztot erősíti, és a szeméttelepen talált kacatokból összeeszkábált fegyverekkel veszi fel a harcot. Két pisztolya van, egy meghackelt műholddal képes követni a szörnyet, a kezén lévő Repulsor kesztyűkkel pedig meg tudja állítani a prédát. Jack 5 euróért lehet a tiéd.

Webshop ajánló
Evolve
  • PC
  • XBOX One
  • PS4

A vadászhoz képest a Title Update 5 jóval érdekesebb, ez ugyanis egy, direkt az Arena játékmódhoz kitalált, ingyenes pályával egészíti ki a játékot, valamint jön a Hunt 2.0, ami javít a felhasználói élményen, mégpedig úgy, hogy csak a szörny, vagy csak a vadász szerepében játszhatunk, ha így szeretnénk, illetve sosem csatlakozunk már elkezdett meccsekhez. Ezen kívül jobb matchmaking és ranglétrák is érkeztek.

A Title Update 5 továbbá javít az Observer Mode működésén, és egy rakás finomítást hoz a játékmenetbe, figyelmet szentelve a szörnyek képességeire és a jetpackekre, valamint gyorsabban lerakható a kupola, nagyot változott a közönség kedvenc Bucket és Torvald, illetve a Behemoth is megkapta a maga javításait. A változtatások teljes listáját itt találjátok.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!