Lassan, de biztosan boltokba kerül a Splash Damage zseniálisnak tűnő FPS-e, a Brink. Ennek örömére pedig mi magyarok is részesülünk az előrendelői akcióban, vagyis mindenki, aki előjegyzi majd a játékot, választhat egyet a négy speciális DLC közül. A képek kattintásra megnőnek.

Az első a sorban a Doom pakk, mely az id legendás FPS-ének állít emléket. Tartalmaz egy Hellspawn tetoválást, frakciónként eltérő fegyverskint, testpáncélt és Doom pólót, valamint egy kötött sapkát és egy fejkötőt. Hát igen, azért a Brink mégiscsak a Doom 3 motorjára épül, ugyebár.



Hasonlóan rajongókat célzó kezdeményezés a Fallout csomag. Egyedi tetoválással, fegyverskinnel, Vault 101 és Vault Boy pólókkal, valamint szintén sapkával és fejfedővel érkezik, frakciónként elkülönülve, persze.



A Psycho csomag már nem egy játék előtt tiszteleg, hanem egy elmebeteg gyilkost igyekszik formálni karakterünkből. Egy új revolver, két exkluzív hangtompító (gyári a biztonságiaknak, illetve üdítős dobozból készült az ellenállásnak), harci maszk és saját tetkó tartozik hozzá, kicsit erősebbé téve a fenti két skinpakknál.



Az utolsó a sorban a szintén igen erős Spec Ops csomag, mely egy exkluzív géppisztolyt, teleszkópot, harci maszkot és dögcédula tetkót foglal magába.



A csomagok közül egyet lehet majd választani. Nektek melyik a legszimpatikusabb?