A játékfejlesztés szerves részét képezik a koncepciórajzok, hiszen ezek segítségével lehet elfogadtatni a vezetősséggel egy projekt finanszírozását. Ezért fontos, hogy ezek a műalkotások a lehető legjobban tükrözzék a tervező elképzeléseit, ehhez pedig egy tehetséges csapatra van szükség, mint amilyen a Leading Light Design, amely többek között a Lionheadnek is dolgozott, így ők készíthették el a Fable 2 mellett két, mostanáig titkos játék koncepciórajzait is.

Ezeken dolgozott a LionheadEzeken dolgozott a LionheadEzeken dolgozott a Lionhead

Az egyik játék a Justice névre hallgat, amiben egy szökött fegyenc szerepét töltjük be, aki az igazságszolgáltatás elől menekül árkon-bokron keresztül, miközben megpróbálja bebizonyítani, hogy ártatlan. A játék a rajzok alapján leginkább a Különvélemény című filmre hasonlít, ami érdekes, ám szokatlan elgondolás Peter Molyneux csapatától.

Ezeken dolgozott a LionheadEzeken dolgozott a LionheadEzeken dolgozott a Lionhead

A másik játék a Survivors nevet kapta, amiben a túlélésünkért kell majd küzdenünk, ugyanis a földet számos megmagyarázhatatlan természeti katasztrófa érte, valahogy úgy, mint az a földrengés, ami az I am Alive-ban szétrombolta Chicagót.

Sajnos a Lionhead illetékesei kijelentették, hogy a szóban forgó játékok fejlesztése már leállt, de reméljük, hogy Molyneux a GDC-n megtartandó beszédén ezekről a címekről is beszélni fog a Projekt X mellett.

U.i.: Érdemes szétnézni a Leading Light Design oldalán, hiszen számos érdekes és gyönyörű képeket láthatunk, köztük az egykori Stormfront Studios fejlesztésében álló, mostanra már elkaszált Titánból is.