• F1 2015 bejelentés
  • Javult grafikusmotor
  • Hitelesebb modellezés
  • Új, keményebb kihívást nyújtó játékmód
  • A 2015-ös szezon mellett a tavalyi versenysorozatot is megkapjuk
  • Az F1 2015 PC, Xbox One és PS4 platformra készül
  • Idén júniusban fog megjelenni

Tegnap este a Codemasters bejelentette: jön az F1 2015. A játék valamikor júniusban kerül boltokba, a mérnökök pedig komoly technológiai előrelépést ígérnek, aminek köszönhetően hitelesebb és izgalmasabb vezetési élményben lesz részünk a száguldó cirkusz futamainak teljesítése során.

A legnagyobb újítás mindenképpen az, hogy az F1 2015 az eddig jó szolgálatot tevő, de már megöregedett EVO grafikusmotor legújabb változatára épül, ami nem csak szebb látványvilágot képes elénk tárni, hanem részletesebb modellezésre is képes. Egyrészt jobb fizikát kapunk, aztán egy új algoritmus mutatkozik be, ami a kerekek viselkedését kezeli, valamint ezen kívül több mint 20 terülten is fejlődésre számíthatunk, az aerodinamikától a felfüggesztésig.

A Codemasters a hiteles modellezés mellett a hangulatra is ügyel, így az F1 2015-ben a tévében látottakhoz hasonló közvetítésszerű prezentációban lesz részünk, ami persze nem csak a karriermódban és az új, kemény kihívást nyújtó Pro Season módban, hanem Quick Race és multiplayer meccseken is megtalálható lesz. Továbbá konzolon hangutasításokat is használhatunk, hogy a boxban figyelő kollégákkal beszélgetve információkat kapjunk a versenyről és a kocsink állapotáról vagy éppen változtatásokat kérjünk.

A PC, Xbox One és PS4 platformra készülő F1 2015 a teljes 2015-ös szezont tartalmazza, de bónuszként az előző, a 2014-es versenysorozatot is megkapjuk, természetesen az új fizikai modellezést használva.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!