Az október 13-án boltokba kerülő különleges kiadásban sajnos semmi extra tartalmat nem találunk, csak magát a többszörösen díjnyertes alapjátékot, az elmúlt hónapokban megjelent öt kiegészítő küldetést, plusz a foltokat, amelyek lehetővé teszik a DLC-k használatát, hogy ne kelljen internetkapcsolat azok telepítéséhez.

A pakk PC-re 49,99 dollárért, míg Xbox 360-ra és PS3-ra 59,99 dollárért lesz kapható.

(]{iegészítés: A Bethesda twitterén azt is megtudtuk, hogy a korábbi kiadású Fallout 3 mentések működnek ezzel a verzióval is, tehát folytathatjuk majd a kalandozást régi karakterünkkel.)

GURU Extra A hírek popupjaGURU Extra A hírek popupjaGURU Extra A hírek popupja



Más, de még a témába vág, hogy ma megjelent egy patch a játék Playstation 3-as verziójához, ami számos problémát orvosolt, többek között optimalizálást tartalmaz és a DLC-hez trófeatámogatást csatol, illetve azt is érdemes tudni, hogy a Bethesda végre pontos dátumokkal látta el a Sony konzoljára érkező DLC-ket.

Ha nem jön közbe semmi, akkor szeptember 24-én elérhetővé válik a Broken Steel, majd azt követi október elsején az Operation: Anchorage és a The Pitt. Végül október 8-án a Point Lookout és a Mothership Zeta is elérhetővé válik. (Ezek természetesen az angol nyelvű verziók dátumai.)