• Fallout 4 Automatron DLC megjelenés
  • 2016. március 22.
  • PC, PS4, Xbox One
  • Ár: 4,99 dollár

Ha már végigjátszottad a Fallout 4 kampányát, láttál mindent, teljesítetted az összes mellékküldetést és szerte a Senkiföldjén valóságos kis kastélyokat építettél, de még mindig nem elég, akkor már csak egy hetet kell várnod, március 22-én ugyanis megjelenik a játék első letölthető tartalma, ami harcias robotokkal árasztja el a környéket.

Az Automatron névre keresztelt DLC története szerint a rejtélyes Mechanist gonosz robotokat, köztük az ördögi Robobraint, szabadított rá a Commonwealth lakóira, a feladatunk pedig az, hogy ezeket a fém bestiákat levadásszuk és alkatrészeikből a saját gépesített társunkat alkossuk meg. Több száz modul közül választhatunk majd, a végtagoktól kezdve a fegyvereken át egészen a festésig mindent a kedvünk szerint alakíthatunk.

Most megérkezett az első videó az Automatron DLC-hez, és azt kell, mondjam, hogy a bejelentés viszonylag száraz leírásához képest sokkal izgalmasabbnak tűnik a robotok elleni küzdelem. Nézzétek csak!

Nem ez persze az egyetlen DLC, ami a játékhoz meg fog jelenni. A Bethesda februárban két másik csomagot is bejelentett: már úton van a Wasteland Workshop és a Far Harbor. Ha ezekről többet szeretnél megtudni, és ha kíváncsi vagy, miért drágult a Season Pass, akkor olvasd el a kapcsolódó hírünket.