Még az apokalipszis után is szüksége lehet az embernek kikapcsolódásra, ilyenkor pedig nem rossz ötlet elmenni nyaralni. Mondjuk a napfényes Floridába, meglátogatni Miami partjait, ghulok mellett lógatni a lábunkat a tengerbe. Persze a Fallout világában lehet, hogy nem árt pár kiló ólmot felvenni a napozáshoz, így nem csak a káros UV, de a még károsabb gammasugárzástól is megóvjuk érzékeny bőrünket.

fallout-miami.jpg

A Fallout: Miami című mód nagyjából ezt kínálja. Legalábbis a partra leugorhatunk, de a város egyéb részeit is bejárhatjuk. Persze csak óvatosan, hiszen Miamit e tájt különféle frakciók lakják (Nuclear Patriots, Dreamers, Cubanos) és hát ki tudja, hogyan fogadják a betolakodókat. De ha a helyiek még barátságosak is, ott vannak a mutánsok, banditák, meg még valami, amit jobb nem megzavarni.

A Fallout: Miami, ha majd egyszer elkészül, fő- és mellékküldetések garmadáját adja nekünk, beszélő NPC-kel és egyedi itemekkel. Hogy mikor jelenik meg? Jó kérdés. A készítők még nem árulták el, de már évek óta dolgoznak a modon, így talán nincs olyan messze. Akárhogy is, az új trailer nagyon bíztató.