A DriveClub lesz a PS4 egyik nyitó címe, s a játékot nem egy, hanem rögtön három kiszerelésben is meg lehet majd venni: az egyik a hagyományos, lemezes verzió, de lesz egy digitális kiadás, valamint egy lecsupaszított, ingyenes változat, ami a PSN Plus előfizetőknek szól.

Az előbbi két kiszerelésről nincs igazából mit beszélni, ezek mindent tartalmaznak, amit a fejlesztők megírtak -- az ingyenesen játszható kiadás viszont már érdekesebb. Ebből bevallottan hiányozni fog pár autó és pálya, de minden közösségi funkciót és multiplayer módot tartalmaz, ahogy a szólista módot is többé-kevésbé teljes mértékben élvezhetjük majd. A fejlesztést végző Evolution Studios a nemrég megtartott kérdezz-felelekben egészen rugalmas programként vázolta fel a free-to-play DriveClubot, hiszen csak rajtunk múlik, hogy mennyivel akarjuk kiegészíteni az ingyenes játékunkat; minden hiányzó darabot megvásárolhatunk, akár egyben is, ezzel feltornázva a játékot a digitális verzió szintjére.

A Q&A során az Evolution Studios továbbá elmondta azt is, hogy lesz törésmodell, ami befolyásolja a menettulajdonságokat, de ripityára törni még így sem lehet a járgányokat, vagyis nem egy Burnout készül. Érdemes tudni azt is, hogy a környezeti hatások is jelen lesznek valamilyen mértékben, de erről még nem tudtunk meg részleteket. Talán ez is egy olyan lehetőség lesz, amit később építenek be a játékba, az Evolution Studios ugyanis azt nyilatkozta, hogy a megjelenés után is épülni-szépülni fog a DriveClub.

DriveClub -- Megjelenés: 2013 Q4 -- Gépigény: nincs