• Fallout 4 Far Harbor DLC megjelenés
  • 2016. május 19.
  • 25 euró lesz az ára

Pontosan két hét múlva, tehát május 19-én jelenik meg a Fallout 4 harmadik, és eddigi legnagyobb kiegészítője, a Far Harbor. Ebben Nick Valentine detektívügynökségének egy új esete kerül elénk, amelyben Maine állam partja mentén húzódó Far Harbor rejtélyes szigetét vesszük célba, ahol egy konfliktus fortyog a synthek, a Children of Atom és a helyi lakosok között.

A Bethesda azt mondta, hogy nem csak a Fallout 4 legnagyobb kiegészítője, hanem a stúdió eddigi legnagyobb DLC-je, már ami a friss földterületet illeti. A régió friss küldetésekkel, szereplőkkel, titkokkal és persze veszedelmes szörnyekkel vár, a gatyánkat pedig érdemes felkötni az egykor idilli szigetecske ugyanis az átlagnál nagyobb sugárdózist kapott, ami azt jelenti, hogy mutációk is durvábbak.

A méretes tartalom mellé borsos árcédula is tartozik, az előző DLC-k 10 (Automatron), illetve 5 eurós (Wasteland Workshop) vételárának többszöröse lesz a Far Harbor: a Bethesda 25 eurót fog kérni azért, hogy a szigetre tehessük a lábunkat. Te fogsz jegyet váltani?